Akadálymentes verzió

Vezető Hírek

2016.04.24. Megnyílt Dunaföldváron a Kormányablak

Az ország 249., Tolna megye 8. kormányablaka nyílt meg 2016. április 14-én Dunaföldváron, a régi okmányiroda helyén, melyet dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott, Amreinné dr. Gál Klaudia főigazgató, Szántóné dr. Novák Eszter, a Paksi Járási Hivatal vezetője, valamint Horváth Zsolt, Dunaföldvár polgármestere ünnepélyes keretek között adott át a Polgármesteri Hivatal épületében.

2016.04.20. A korszerű közigazgatással ismerkedtek

A Baranya Megyei Kormányhivatal kertvárosi kormányablakát látogatták meg a Pécsi Egyetem gazdaságinformatikus szakos hallgatói áprilisban. A látogatás célja az volt, hogy az egyetemisták közvetlen ismereteket szerezzenek a korszerű kormányzati ügyfélszolgálatról, illetve az ügyintézés során használt informatikai eszközökről.

2016.04.14. Nógrád megye minden járásában elérhető a Kormányablak!

Új típusú Kormányablak nyílt Rétságon: a Városháza épületében, a Rákóczi út 20. szám alatt várja az állampolgárokat a Rétsági Járási Kormányablak; ezzel a megyében hatra nőtt az Integrált Kormányzati Ügyfélszolgálatok száma, s a nyugat-nógrádi térség bekapcsolásával immár a megye mind a hat járásában korszerű, ügyfélközpontú helyszínen intézhetik ügyeiket az állampolgárok.

2016.04.13. Átadták a Teve utcai kormányablakot

Immár okmányirodai feladatokat is ellátó kormányablak működik a XIII. kerületi Teve utcában, ahol egészségbiztosítási ügyfélszolgálat is elérhető. Az új integrált kormányzati ügyfélszolgálatot dr. György István Budapest kormánymegbízottja, dr. Ignácz István, a KEKKH elnöke, és dr. Bódi-Dancs Anita, a kormányhivatal XIII. Kerületi Hivatalának vezetője adták át; az eseményen dr. Bujdosó Sándor, a XIII. kerület jegyzője is részt vett.

2016.04.08. Kormányablak nyílt Pásztón

Az ország 245. kormányablakaként pénteken hivatalosan is megnyílt Nógrád megye ötödik új generációs integrált kormányzati ügyfélszolgálata, a Pásztói Járási Kormányablak, amelynek kivitelezését a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal, valamint a Nógrád Megyei Kormányhivatal közösen valósította meg. Hamartosan megnyílik a megye hatodik Kormányablaka is, ezzel pedig Nógrád megye valamennyi járásában elérhető lesz ez a fajta ügyfélszolgálat.

további hírek