Béta

Vezető Hírek

2015.04.28. Túl a 100. Kormányablakon

Április utolsó hetében 3 megyében összesen 5 új Kormányablak kerül átadásra

2015.03.31. Lázár János: Ősztől 278 kormányablakban háromszáz ügyet lehet majd intézni

A magyar közigazgatás az elmúlt százötven év legnagyobb átalakítását éli meg, amelynek következtében 2015 késő őszére csaknem kétszáz járás 278 kormányablakában legalább háromszáz ügyet tudnak elintézni a választópolgárok - hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden, amikor átadta a Fejér megyei Sárbogárd kormányablakát.

2015.03.31. Átadták az új siófoki kormányablakot

Dr. Baltay Tímea a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, Witzmann Mihály országgyűlési képviselő és Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott adta át a mai napon ünnepélyes keretek között a siófoki kormányablakot. A somogyi város fontos ügyintézési pont, nyaranta az ország fővárosa ahonnan egyetlen ügyfél sem távozhat elégedetlenül, mondta el az ünnepélyes avatóünnepségen Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.

2015.03.13. Csongrádon is megnyílt a kormányablak

Hétfőn megkezdte működését Csongrád megye új kormányablaka. A teljes körűen akadálymentesített, okmányirodai szolgáltatásokkal is rendelkező új ügyfélszolgálatot a megye névadó városában adták át. Az ünnepségen jelen volt és köszöntőt mondott dr. Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, Bedő Tamás, Csongrád város polgármestere, és dr. Juhász Tünde, Csongrád megye kormánymegbízottja.

2015.03.13. Mórahalmon nyílt meg Csongrád megye hatodik kormányablaka

Pénteken ünnepélyesen átadták Csongrád megye hatodik kormányablakát Mórahalmon, a Járási Földhivatal épületében.

további hírek
RSS feliratkozás

Legnépszerűbb ÜgykörökFeladatkörök