Akadálymentes verzió

Vezető Hírek

2016.06.17. Megnyílt a főváros 30. kormányablaka a X. kerületben

Kormányablakot nyitott a korábbi X. kerületi okmányiroda helyén a Fővárosi Kormányhivatal. Az új integrált kormányzati ügyfélszolgálat megújult ügyfélterében, 21. századi környezetben összesen 1133 különböző ügyet intézhetnek el egy helyen az állampolgárok. A kormányablakot dr. Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, Kovács Róbert polgármester és dr. György István kormánymegbízott adták át. Az eseményen Révész Máriusz országgyűlési képviselő is részt vett.

2016.06.17. Óbudán is kormányablakká alakult az okmányiroda

A III. Kerületi Kormányablak a korábbi okmányiroda épületében, a Harrer Pál utcában kapott helyet, 700 négyzetméteren. Az új integrált kormányzati ügyfélszolgálatot dr. Baltay Tímea, kormányablakokért felelős helyettes államtitkár, Bús Balázs Óbuda polgármestere, valamint dr. György István, Budapest kormánymegbízottja adták át.

2016.06.16. Újabb ügyek intézhetőek ősztől a kormányablakoknál

Több mint száz új ügyet lehet majd szeptember 1-jétől intézni az ország eddig átadott 260 és Pest megye 21 kormányablakában. Kibővül a tevékenységi kör többek között a hatósági erkölcsi bizonyítvány kiállítása iránti kérelemmel és a fogyatékossági támogatást, vakok személyi járadékát érintő lényeges tények, körülmények megváltozásának bejelentésével, valamint a telepengedély kiadási kérelemmel is.

2016.06.09. Az ország 260. Kormányablaka nyílt meg Gödöllőn

Gödöllőn, a Kotlán Sándor utca 3. szám alatt nyitotta meg június 9-én, a Pest Megyei Kormányhivatal, az új Kormányablakot. Az ünnepélyes megnyitón részt vett dr. Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott, Vécsey László, a térség országgyűlési képviselője, Nagy Lajos, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának elnökhelyettese, Gémesi György polgármester, valamint Urbanics Gábor, a Gödöllői Járási Kormányhivatal vezetője.

2016.06.08. Korszerűsítési munkálatok a Baross utcai kormányablakban

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Budapest VIII. kerület, Baross utca 59. szám alatti kormányablakban az ügyfélteret érintő modernizációs munkálatok miatt 2016. június 9-től június 21-éig az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel.

további hírek