Akadálymentes verzió

Vezető Hírek

2016.02.01. Érettségi előtt álló diákok látogatása a Kormányablakban

A Premontrei Szent Norbert Gimnázium végzős tanulói tettek látogatást a Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatal Bejczy utcai Kormányablakában.

2016.01.29. Kormányablak átadás – Záhony, 2016. január 29.

2016. január 29-én, Záhonyban Dr. Baltay Tímea, kormányablakokért felelős helyettes államtitkár Asszony, Dr. Tilki Attila, a térség országgyűlési képviselője, Kozma Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Helmeczi László, Záhony Város polgármestere és Halászné Laskai Szilvia, a Záhonyi Járási Hivatal hivatalvezetője adta át a megyénk 21. kormányablakát.

2016.01.15. Kormányablak nyílt Kispesten

Újabb kormányablakot nyitott meg a Fővárosi Kormányhivatal a korábbi XIX. kerületi okmányiroda helyén, a Városház téren. A teljesen felújított, korszerű ügyféltérben immár 528 különböző ügytípust intézhetnek el egy helyen a kispestiek. A kormány ingyenessé tett számos eljárást és illetéket, több ügy esetében pedig olcsóbb lett az eljárás, illetve számos ügyintézési határidő is csökkent év elejétől – hangsúlyozta az ünnepélyes megnyitón dr. György István kormánymegbízott, aki dr. Ignácz Istvánnal, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Elektronikus Hivatala (KEKKH) elnökével, és Gajda Péter polgármesterrel közösen adta át az új kispesti kormányablakot.

2016.01.07. Felújított épületben, kormányablakkal bővülve

Vámospércsen és Létavértesen 2016. január 7-én Tasó László államtitkár és Vasas Lászlóné dr. főigazgató adta át a város és a környékbeli települések lakóinak ünnepélyes keretek között a felújított járási kirendeltségek épületét és az új épületekben kialakított kormányablakokat.

2015.12.23. Kormányablak nyílt Dombóváron

December 23-án adták át Dombóváron Tolna megye újabb integrált kormányzati ügyfélszolgálati irodáját. Az ünnepélyes átadáson dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott és Filczinger Ágnes járási hivatalvezető köszöntötte a meghívott vendégeket. Az átadást követően már a Dombóváron és környékén élők számára is megnyílt a lehetőség, hogy az egyablakos ügyintézésnek köszönhetően, gyorsan és hatékonyan intézhessék ügyeiket.

további hírek