Akadálymentes verzió

Vezető Hírek

2015.06.19. Rákosmentén is megnyílt a Kormányablak

Átadták a legújabb fővárosi kormányablakot a XVII. kerület központjában, a Pesti úton. A kerületben élőknek így már nem szükséges távoli ügyfélszolgálatokat felkeresniük azért, hogy a kormányablakokban elintézhető 338 ügytípus bármelyikében, például a családtámogatásokkal vagy a TAJ-kártyával kapcsolatos ügyeikben eljárjanak.

2015.06.16. Kormányablak nyílt Hatvanban és Gyöngyösön

A szolgáltató, ügyfélbarát közigazgatás és a „Jó Állam” jegyében megyénkben immár két új integrált ügyfélszolgálaton – kormányablakban – intézhetjük hivatali ügyeinket.

2015.06.05. Új kormányablak Mezőkovácsházán is!

A kormány fontos célkitűzése a középszintű közigazgatás átszervezése, gyors, hatékony, és ügyfélbarát közigazgatás kiépítése. Ennek a folyamatnak egyik eleme a kormányablakok kialakítása, melynek eredményeként Mezőkovácsházán is elkészült az integrált kormányzati ügyfélszolgálat.

2015.05.29. Kormányablak nyílt a Campona Bevásárlóközpontban

Megnyitotta Budapest tizennegyedik kormányablakát a Fővárosi Kormányhivatal a XXII. kerületben, a Campona Bevásárlóközpontban. Immár a Budafok - Tétényben élők is lakóhelyükhöz közel, kényelmesen, egy helyen intézhetik ügyeiket csaknem 340 ügykörben. Eddig egyedülálló módon a kerületi önkormányzat is tart ügyfélszolgálatot az újgenerációs kormányablakban.

2015.05.22. Kormányablak nyílt Kapuváron

A Kormányablak Program keretében 2014-től folyamatosan történik a második generációs kormányablakok megnyitása. Megyénkben Kapuváron 2015.május 22-én nyílt meg a negyedik új kialakítású kormányablak. Az ünnepélyes eseményen részt vett Dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő FIDESZ-KDNP, Hámori György Kapuvár Város polgármestere, a házgazdák nevében Széles Sándor kormánymegbízott, Dr. Gyurita Rita főigazgató és Dukai Tibor, a Kapuvári Járási Hivatal hivatalvezetője.

további hírek
RSS feliratkozás

Legnépszerűbb ÜgykörökFeladatkörök