Akadálymentes verzió

Vezető Hírek

2015.10.05. Szerdán kormányablak nyílik Szentesen

Több mint 400 féle ügyben fordulhatnak az állampolgárok a járási ügyfélszolgálathoz Teljes körűen akadálymentesített, okmányirodai szolgáltatásokkal is rendelkező kormányablak kezdi meg működését október 7-én, szerdán Szentesen, a Városháza épületében lévő Járási Hivatalban. Az új ügyfélszolgálaton 11 munkaállomást alakítottak ki, ahol több mint 400 féle ügykörben várja az állampolgárokat a hivatal 13, magasan képzett munkatársa. A megye nyolcadik új típusú kormányablakát dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség terülteti közigazgatásért felelős államtitkára adja át október 7-én, szerdán, 14:00 órakor. (Szentes, Kossuth tér 6.)

2015.10.01. Edelényi Kormányablak

Megnyitott a tízedik járási Kormányablak, Edelényben. Az új ügyfélszolgálat a járási hivatal épületében kapott helyet, ahol 430 ügykör intézésére lesz lehetőség.

2015.09.30. Megnyílt a kormányablak Esztergomban is

Tatabánya, Dorog, Oroszlány és Komárom után Esztergomban is hivatalosan átadták a teljesen felújított kormányablakot.

2015.09.28. Átadták a komáromi kormányablakot

Átvágták a nemzeti színű szalagot és hivatalosan megnyitották a komáromi kormányablakot az avató ünnepségen.

2015.09.24. Átadták a csurgói és kaposvári kormányablakot

Az immáron második kaposvári kormányablakot Dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkárral, a csurgói integrált ügyfélszolgálatot pedig Dr. Baltay Tímeával, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkárával közösen adta át ünnepélyes keretek között Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.

további hírek
RSS feliratkozás

Legnépszerűbb ÜgykörökFeladatkörök