Akadálymentes verzió

Vezető Hírek

2016.05.19. Aszódon is van már kormányablak

Pest megye legújabb -immár tizenhetedik- kormányablakát május 19-én, Aszódon nyitották meg. Az ünnepélyes átadón beszédet mondott Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Vécsey László országgyűlési képviselő és Ignácz István, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának elnöke.

2016.05.18. Kormányablak nyílt Újpesten

Megnyílt Budapest legújabb kormányablaka a főváros IV. kerületében, amelyekben az ország többi integrált kormányzati ügyfélszolgálatához hasonlóan mintegy 1100 különböző ügyet intézhetnek el az ügyfelek. Az új kormányablakot dr. György István kormánymegbízott, Wintermantel Zsolt polgármester, Nagy Lajos, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának alelnöke és dr. Balogh Szilvia, a kormányhivatal IV. kerületi hivatalának vezetője adták át.

2016.05.17. Zuglóban is átadták a kormányablakot

Budapest huszonhatodik kormányablakának átadásával immár Zuglóban is teljesen megújult, színvonalas környezetben intézhetik ügyeiket az állampolgárok. A korábbi okmányiroda helyén létrehozott integrált kormányzati ügyfélszolgálatot több mint 1100 különböző típusú ügyben kereshetjük fel. A zuglói kormányablakot dr. Baltay Tímea helyettes államtitkár, Karácsony Gergely polgármester, dr. György István kormánymegbízott és dr. Molnár Csaba kerületi hivatalvezető adták át.

2016.05.12. Hegyvidéken adták át az ország kétszázötvenedik kormányablakát

A XII. kerület második kormányablaka a Kerületi Hivatal új épületében, a Kiss János altábornagy utcában kapott helyet, így az eddig különböző helyszíneken működő kerületi hivatalt, annak gyámügyi és hatósági osztályait és az új integrált kormányzati ügyfélszolgálatot immáron egy helyen találják meg a hegyvidéki polgárok. Az új kormányablakot dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, dr. Fónagy János, a Hegyvidék országgyűlési képviselője, Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere, valamint dr. György István, Budapest kormánymegbízottja adták át.

2016.05.12. Újabb két Kormányablakot adtak át a megyében

Egy napon a mezőtúri és a törökszentmiklósi kormányablakkal bővült a megyei hálózat és így már minden járási székhelyen az állampolgárok rendelkezésére áll egy-egy, a XXI. század igényeinek megfelelő integrált ügyfélszolgálat. A mezőtúr ünnepségen részt vett és köszöntőt mondott dr. Baltay Tímea helyettes államtitkár. Boldog István, a térség országgyűlési képviselője mindkét átadáson méltatta a közigazgatás fejlesztésének eddig elért eredményeit.

további hírek