Akadálymentes verzió

Figyelem!

Tisztelt Látogató!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon a feladatkörök és az ügykörök feltöltése jelenleg frissítés alatt áll.

Vezető Hírek

2015.11.19. Bélapátfalván nyílt meg az ország 199. kormányablaka

Heves megye legkisebb járásának székhelyén, Bélapátfalván ma adták át az ország 199. kormányablakát. Az ünnepélyes megnyitón dr. Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára elmondta: az állampolgárok az államról első benyomásaikat itt szerzik, ezért a kiemelten fontos, hogy az itt végezz munka hatékony és gyors legyen, a munkatársak pedig megértőek, türelmesek és szakmailag felkészültek.

2015.11.19. Megnyílt a nyolcadik kormányablak a megyében

A magyar államigazgatás átfogó korszerűsítésének fő célja az ügyfélbarát közigazgatás megteremtése, melynek reprezentánsai a második generációs kormányablakok. A modern integrált ügyfélszolgálatokban az ügyfelek megtapasztalhatják mindazokat az elvárásokat, amelyeket a 21. század megkövetel. Az országban a kormányablak-hálózat kiépítése folyamatosan zajlik, Jász-Nagykun-Szolnok megyében már a nyolcadikat adták át, ezúttal Jászberényben. Az átadási ünnepségen köszöntőt mondott Dr. Kállai Mária kormánymegbízott és Pócs János, a térség országgyűlési képviselője.

2015.11.18. Még több ügyet intézhetünk a megújult Budafoki úti Kormányablakban

A XI. kerület megújult kormányablaka az eddigieknél lényegesen több, immár 423 ügykörben várja a kerületi lakosokat. A Budafoki úti kormányablak különlegessége, hogy az eddig külön ügyféltérben működő egészségbiztosítási és rehabilitációs ellátási ügyfélszolgálatokat teljes felújítás után a kormányablakba integrálták, így ezek az ügyek itt azonnal elintézhetők. A kormányablakok olyan fontos találkozási pontok az állammal, ahol az ügyfelek gyorsan, hatékonyan és egyszerűen elintézhetik ügyeiket – hangsúlyozta a megnyitón dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség államtitkára, aki dr. Hoffmann Tamás polgármesterrel és dr. György István kormánymegbízottal közösen adta át az ügyfélszolgálatot.

2015.11.17. Ünnepélyes kormányablak átadás Hevesen

Hevesen, az Erzsébet tér 2. szám alatti épületben 2015. október 26-án kezdte meg működését a ma ünnepélyesen átadott, okmányirodai szolgáltatásokkal is rendelkező új kormányablak, ahol gyorsan, ügyfélbarát környezetben intézhetők a lakossági, illetve vállalkozói tevékenységekhez kapcsolódó ügyek.

2015.11.12. Kormányablak nyílik Kisbéren is

Új helyre költözik a Kisbéri Járási Hivatal. A költözéssel egyidejűleg Kisbéren is Kormányablakká alakul az Okmányiroda.

további hírek
RSS feliratkozás

Legnépszerűbb ÜgykörökFeladatkörök