Akadálymentes verzió

Figyelem!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2019. május 26-i Európai Parlamenti választásokkal összefüggésben, a személyazonosító okmányok cseréje és kiállítása érdekében, május 25-én (szombaton) 8-14 óra között és május 26-án (vasárnap) 6-19 óra között több ügyintézési helyszínen rendkívüli nyitvatartással állunk a választópolgárok rendelkezésére.

A helyszínek listáját ITT érhetik el.

Kormányablak busz Martonvásáron, szeptember 15-én

2018.09.14.

Ötödik alkalommal rendezik meg Martonvásáron „A magyar népdal napja” kétnapos rendezvénysorozatot, szeptember 15-én és 16-án. Az igényes, színes programok közben szombaton, a Fejér Megyei Kormányhivatal szervezésében, kormányablak buszon intézhetik személyi okmányügyeiket az ügyfelek.


KAB Busz

A Fejér Megyei Kormányhivatal Martonvásári Járási Hivatalának szakügyintézői szeptember 15-én, szombaton 10-től 18 óráig várják az ügyfeleket Martonvásáron, a Kodály Zoltán utcában. Itt, a kormányablak buszon a személyi igazolvánnyal, diákigazolvánnyal és útlevéllel kapcsolatos ügyeket intézhetik az ügyfelek. Emellett pótolhatják a lakcím-kártyájukat és ügyfélkapu-regisztrációban is segítséget kapnak a szakügyintézőktől. A szolgáltatásokért, amennyiben azok díjkötelesek, bankkártyával fizethetnek az ügyfelek.

(Forrás: Fejér Megyei Kormányhivatal)