Akadálymentes verzió

Másodszor indul el a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram

2017.01.03.

Második alkalommal hirdeti meg a kormány a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramot (a továbbiakban: TKÖ Program). A TKÖ Program keretében a felvételt nyert ösztöndíjasok szakmai gyakorlatának időtartama 12 hónap, amelyet a fővárosi vagy egy megyei kormányhivatalnál töltenek el.


A jelentkezési határidő: 2017. január 22. 24:00 óra

Az TKÖ Program szervezői olyan a közigazgatási életpálya iránt elkötelezett, diplomás fiatalok jelentkezését várják, akik 35. életévüket még nem töltötték be, és szívesen megismernék a területi államigazgatás valamely szegmensét. A szakmai gyakorlat teljesítése során a befogadó intézményeknél az ösztöndíjasok beilleszkedését és a szakmai tapasztalatszerzését felkészített mentorok segítik.

A program egészének folyamán az ösztöndíjasok fejlődését és a közigazgatás alaposabb megismerését különböző jelenléti és e-learning képzések is kiegészítik. Az ösztöndíjprogram eredményes teljesítése esetén a legkiválóbb ösztöndíjasok számára lehetőség nyílik az állami tisztviselői karrier megkezdésére. A TKÖ Programmal valamint a pályázat benyújtásával kapcsolatos bővebb információt a http://tko.kormany.hu/ weboldalon találhatnak.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. január 22. 24:00 óra (éjfél)

A Miniszterelnökség pályázati felhívását a 2017. évi TKÖ Programra megtalálhatják az alábbiakban csatolt dokumentumon is.

http://www.kormany.hu/download/d/7c/e0000/TK%C3%96_P%C3%A1ly%C3%A1zati_felh%C3%ADv%C3%A1s_2017.pdf

 

(Miniszterelnökség)