Akadálymentes verzió

P és Z jelű, valamint sárga rendszámok ügyintézésével kapcsolatos tájékoztató

2017.07.10.

2017. július 1-től országosan bármely okmányirodában vagy kormányablakban lehetősége van az ügyfeleknek "P", "Z" jelűs és az ún. taxis (sárga színű) rendszámokkal kapcsolatos ügyintézésre. Tekintettel arra, hogy a megszokott ügymenethez képest növekvő ügyfélszámot és különleges ügyintézést igénylő eljárásról van szó, kérjük, lehetőség szerint vegyék igénybe az időpontfoglalás lehetőségét.


Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. július 1-től az "P" jelű, a "Z" jelű, valamint az ún. "taxis" (sárga színű) rendszámok ügyintézése országos illetékességgel, bármely okmányirodában vagy kormányablakban kérelmezhető.

 

Kérjük, hogy a gördülékeny ügyintézés érdekében lehetőség szerint szíveskedjenek élni az előzetes időpont-foglalás lehetőségével, így elkerülhető a hosszas várakozás.

 

Kormányablakokba időpontot foglalni a 1818-as Kormányzati Ügyfélvonalon vagy saját ügyfélkapun keresztül (www.magyarorszag.hu) van lehetőségük, míg az okmányirodákba az ügyfélkapun keresztül, vagy a honlapokon közzétett elérhetőségeken tudnak előzetesen időpontot egyeztetni.

 

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!