Akadálymentes verzió

Újra lehet jelentkezni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra

2017.01.02.

Hetedik alkalommal hirdeti meg a kormány a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramot. Az ösztöndíjat elnyerő jelentkezők hét hónapot egy hazai központi államigazgatási szervnél, három hónapot pedig egy európai ország közigazgatási intézményénél töltenek el.


A jelentkezési határidő: 2017. január 22. 24:00 óra

Olyan felsőfokú végzettséggel rendelkező, a közigazgatási életpálya iránt elkötelezett, idegen nyelveket beszélő, tehetséges fiatalok jelentkezését várják, akik nyitottak, és szívesen megismernék a hazai és valamely európai ország közigazgatási rendszerét.

Az ösztöndíjasok fejlődését mentorok és változatos képzések segítik. Az ösztöndíjprogram eredményes teljesítését követően a legkiválóbb ösztöndíjasok számára lehetőség nyílik a kormánytisztviselői karrier megkezdésére is. Jelentkezni 2017. január 22. éjfélig lehet a http://mko.kormany.hu/ oldalon meghatározott módon, ahol a programmal kapcsolatos további információk is elérhetőek.

A Miniszterelnökség pályázati felhívása a 2017. évi Magyar Közigazgatási Ösztöndíjra megtalálható a csatolt dokumentumok között.

http://www.kormany.hu/download/c/7c/e0000/MK%C3%96_P%C3%A1ly%C3%A1zati_felh%C3%ADv%C3%A1s_2017.pdf

 

(Miniszterelnökség)