Akadálymentes verzió

Vecsés (Fő út - Market Central)

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Market Centrál bevásárlóközpontban (Vecsés, Fő út 246-248. sz. alatt működő) kormányablakban az ügyfélfogadás rendje egyes napokon a szokásostól eltérően alakul. Kérjük olvassák el figyelmesen lentebb a Nyitvatartás alatt található információkat!

Előzetesen időpontot foglalni a 1818-as ingyenesen hívható telefonszámon, vagy online - ügyfélkapu regisztrációval rendelkező ügyfeleinknek - a Központi Időpontfoglaló Alkalmazás használatával lehet.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Van-e postaszolgálat a Kormányablakon belül?
Nincs
Postakereső
Van-e okmányirodai ügyintézés a Kormányablakon belül?
Igen
Címünk: 2220 Vecsés Fő út 246-248. (Market Central) Mutasd a térképen
Nyitvatartás
Hétfő 7:00-17:00
Kedd 8:00-18:00
Szerda 8:00-20:00
Csütörtök 8:00-18:00
Péntek 8:00-16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Időpontfoglalás a Kormányablakba

A Központi Időpontfoglaló Alkalmazásban ügyintézésre időpontot foglalni Ügyfélkapu azonosítóval, a "Bejelentkezés" gombra kattintva lehet. (Felhívjuk szíves figyelmét, hogy azonosító nélkül is lehetőség van "Ügyfélkapu regisztrációra" időpontot foglalni.)

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal okmányirodáiban és kormányablakaiban előzetes időpontfoglalás alapján kerülhet sor a "P" és "Z" jelű, valamint az ún. "taxis" (sárga színű) rendszámokkal kapcsolatos ügyintézésre.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy keddenként 16-18 óráig, szerdánként 18-20 óráig és csütörtökönként 16-18 óráig az ügyfelek kiszolgálása átmenetileg kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján történik.

 

Megértésüket köszönjük!

Országos Telefonos Ügyfélszolgálat

Kormányablakokban, okmányirodákban történő ügyintézéshez időpontot foglalhat telefonon keresztül (ügyfélkapu nélkül is).
Felvilágosítást adunk a kormányablakokban, az okmányirodákban és a kormányhivatalok ügyfélszolgálati irodáiban intézhető ügyekkel kapcsolatban.
Pontos, naprakész információkkal segítjük Önt a személyes ügyfélszolgálatok felkeresése előtt.
Segítünk a megfelelő ügytípus megtalálásában, az ügyintézés helyszínének és időpontjának kiválasztásában, az ügyintézéshez szükséges okmányok és iratok meghatározásában.

Elérhetőségeink:

Telefon: 1818

Chat: Chat indítása

Külföldről: +36 (1) 550-1858

Jelmagyarázat

Kormányablak
Posta
Térkép visszaállítása